5 stars

"Jeg har i mit indretningsarkitekt firma ROOM inspiration, flere gang brugt Anja som den grafiske del/hjælp til udsmykning hos forskellige virksomheder og private kunder. Disse opgaver har Anja altid løst meget tilfredsstillende, hvilket har resulteret i et altid super flot og spændende slutresultat."

– Tracey Lowe Museth Gregersen, Room Inspiration

5 stars

"Da vi i min virksomhed stod overfor at skulle finde noget nyt at pryde væggene med, var det naturligt for mig at kontakte Anja. Anja har tidligere lavet collager til mig privat, som jeg har været yderst tilfreds med. Efter en kort snak om hvad jeg kunne tænke mig, fik Anja lavet nogle udkast til mig og det spillede bare. Hun fangede straks den stil og de farver jeg ønskede og resultatet taler for sig selv. Alle vi har på besøg i huset kommenterer collagerne og selv vores verdensomspændende leverandør i Tyskland, har rost vores nye interne markedsføring."

– Louise H. Jacobsen, adm. direktør i Erik Jacobsen A/S

5 stars

Bestilte en collage hos Anja, hvortil jeg ønskede bestemte farver, ord og billeder. Collagen er blevet præcis som ønsket og både pris og service er helt i top. D'rouge anbefales herfra, hvis man har krav til gedigent håndværk og god service.

– Mads Myrthue

5 stars

"Tavlan blir bättre än du kan föreställa dig. Jag lovar! En perfekt present till dig själv eller någon annan!"

– Familien Paulson, Sweden

5 stars

"Just fabulous and personal art. I love it!"

– Jason, UK

5 stars

"Vi kontaktede Anja og sendte nogle få stikord, samt vores ønsker til farver og sendte billederne. Det var den mest utrolige og personlige collage, som kom retur. Vi har haft den hængende i mange år nu, og har netop bestilt en til."

– Elin Jensen

5 stars

"Anja har lavet morgengaven til min udkårne. Hun fangede straks mine idéer og ønsker til collagen og farvesammensætningen var lige som jeg ville have det. En collage der nu pryder vores alrum og spreder glæde, smil og kærlighed hver dag til vores hjem. Tak Anja!"

– Louise, Viborg