Alt det der med småt...

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for D’ROUGE.

 

Bestilling

Alle priser vises i DKK, og er inklusiv moms, fragt og gebyrer.

Når du bestiller produkter på www.drouge.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra drouge.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på drouge.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Betaling

Du har følgende muligheder for betaling:

Bankoverførsel: 
(OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen) 
Efter bestilling får du en faktura, som du kan betale med netbank. Varen sættes i produktion når betalingen er registreret.

 

Sikkerhed

Send aldrig penge til D’ROUGE pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til Drouge.dk pr. brev.

 

Levering

Den normale leveringstid er ca. 10 arbejdsdage. Ønskes en specifik leveringsdato, kan du kontakte os på drouge@drouge.dk og aftale nærmere.

Ved billeder mindre end 110 x 160 cm kan man vælge mellem GLS eller Post Danmark til udbringning. Ved billeder større end 110 x 160 cm sker forsendelsen med Danske Fragtmænd A/S.

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift. Du vil altid blive oplyst denne pris inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker, at gennemføre ordren.

 

Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af D’ROUGE har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb. Produkter der bliver specialfremstillet specielt til dig, er der lovmæssigt kun fortrydelsesret på indtil produktionen påbegyndes. D’ROUGE har alligevel valgt at give 8 dages returret på disse varer. Hvis du benytter dig af returretten, får du refunderet beløbet svarende til selve produktionen, herunder print og indramning, men der er ingen returret på selve designudarbejdelsen.

Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.
Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning.

Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade D’ROUGE.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Returnering

Returvarer skal vedlægges kopi af original faktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af, at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer på den konto, som pengene skal overføres til.

Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.

Ved returnering af varer, betaler du selv for forsendelsen.

Returvarer skal pakkes forsvarligt ind. Beskadigede returvarer, der modtages af D’ROUGE, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.

Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

 

Reklamation

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for D’ROUGE, eller på anden måde er umulig.

 

Indlevering af eget motiv

Hvis du ønsker, at få produceret et motiv leveret af dig, er det dit eget ansvar, at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale. D’ROUGE har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager D’ROUGE sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel, til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du D’ROUGE skadesløs for et sådan ansvar.

D’ROUGE forbeholder sig retten til ikke, at producere dine motiver såfremt vi er i tvivl, om det strider mod lovgivning, eller kan virke stødende for nogen.

D’ROUGE forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver såfremt, det vurderes, til at være i for dårlig kvalitet.

Indleveret materiale vil ikke blive set af andre end medarbejdere hos D’ROUGE og evt. underleverandører, uden dit samtykke. Dog vil det endelige produkt blive fremvist som reference på hjemmeside. Ønsker du ikke dette, har du ret til at indgive indsigelser. Vi vil respektere dette.

 

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører D’ROUGE. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden D’ROUGE’s tilladelse.

Billeder leveret af D’ROUGE må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden tilladelse.

 

Gavekort

Vi tillader ikke køb af et gavekort med et gavekort. Hvis man alligevel gør dette vil vi annullere købet og informere kunden om dette.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os på www.drouge.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos D’ROUGE og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
D’ROUGE har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Drouge.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos D’ROUGE har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til D’ROUGE via e-mail drouge@drouge.dk

Gældende fra 20. september 2017