Bestilte en collage hos Anja, hvortil jeg ønskede bestemte farver, ord og billeder. Collagen er blevet præcis som ønsket og både pris og service er helt i top. D'rouge anbefales herfra, hvis man har krav til gedigent håndværk og god service.

– Mads Myrthue

"Jeg har i mit indretningsarkitekt firma ROOM inspiration, flere gang brugt Anja som den grafiske del/hjælp til udsmykning hos forskellige virksomheder og private kunder. Disse opgaver har Anja altid løst meget tilfredsstillende, hvilket har resulteret i et altid super flot og spændende slutresultat."

– Tracey Lowe Museth Gregersen, Room Inspiration

"Tavlan blir bättre än du kan föreställa dig. Jag lovar! En perfekt present till dig själv eller någon annan!"

– Familien Paulson, Sweden

"Just fabulous and personal art. I love it!"

– Jason, UK

"Anja har lavet morgengaven til min udkårne. Hun fangede straks mine idéer og ønsker til collagen og farvesammensætningen var lige som jeg ville have det. En collage der nu pryder vores alrum og spreder glæde, smil og kærlighed hver dag til vores hjem. Tak Anja!"

– Louise Harrestrup Jacobsen

"Vi kontaktede Anja og sendte nogle få stikord, samt vores ønsker til farver og sendte billederne. Det var den mest utrolige og personlige collage, som kom retur. Vi har haft den hængende i mange år nu, og har netop bestilt en til."

– Elin Jensen