Om

Anja Bloch-Hamre - Om D'ROUGE

Hejsa, mit navn er Anja Bloch-Hamre…

D’ROUGE står for Digital Rouge, og her laver jeg grafisk kunst til private og erhverv og har gjort det siden 2006. Jeg laver personlige collager udfra folks egne fotos og ønsker. Til erhverv har jeg lavet både mindre og større projekter printet på alt fra canvas, glas, aluplader, akustikmaterialer, tapet og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser, og udtrykket kan blive helt fantastisk. Du kan få pris på din helt egen collage her, eller se nogle af de templates jeg har til salg hos Creative Market her.

På min hjemmeside Grafisk Superhelt kan du se noget af mit grafiske arbejde indenfor grafisk design, art direction og visuel kommunikation. Her kan du også læse med på min blog, hvor jeg lærer fra mig indenfor grafisk design, giver tips og tricks til lækre værktøjer, gode ressourcer og af min egen viden.

Til daglig er jeg Art Director og laver masser af grafisk design både inden for det trykte og det online medie. Alt dette foregår hos pej gruppen, som er et skandinavisk trendbureau som ligger på en lækker gårdejendom i nærheden af Herning. Her udformer jeg grafiske materialer i form af alt fra visitkort, brochurer, invitationer, emballager, store konference- og messebannere, magasiner, bøger, webdesign, udvikling af designtrends, fotografering, koordinering af projekter og meget andet. Har sågar også ageret DJ på et par konferencer. Du kan se nogle af de projekter jeg har lavet hos pej gruppen, i mit portfolie her >. pej gruppen kan du se mere om her >

Kontakt mig

Send mig gerne en mail, hvis du har spørgsmål eller vil samarbejde


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Pin It on Pinterest

Share This